Troc

Inocența mea nesfârșită mi-a permis să scriu aici, să șterg, să citesc, complet nesimțitoare la instrumentele de lucru. Astăzi mi-am pierdut(doar parțial) inocența și am descoperit lucruri noi care mi-au stârnit curiozitatea. Pornesc de la premisa că ce văd eu pe blogul meu ar trebui să vedeți și voi pe blogul vostru. Așa că spuneți-mi și mie, în cuvinte simple și propoziții scurte, ce rost au „legăturile” și cum apar ele pe blogul meu. M-am întrebat dacă eu le fac să apară, voi faceți asta sau e pronia cerească. Mi-e drag să văd că am „legături” cu voi , dar nu știu ce semnificație au. Rugămintea mea e să mă scoateți din confuzie; aștept de la voi măcar un comentariu în care să mă lămuriți ( un comentariu adaptat pentru o persoană atehnică).

Îmi cer scuze că vă pierd timpul astfel și promit că mă revanșez: vă voi ghida într-o ședință de consiliere psihologică în care voi veți fi psihologul, iar eu pacientul vostru. Vă va ajuta să faceți o introspecție mai bună, să vă explicați unele comportamente ale voastre sau ale apropiaților. Dar azi nu mă simt pacient deloc, astfel că amânăm puțin ședința.

Vă mulțumesc.

10 comentarii la „Troc

  1. Legăturile… nici eu nu știu cum au apărut, dar le-am identific întotdeauna ca pe niște bucurii calde și liniștite. Pur și simplu am simțit ca e bine. E o comunicare senzorială, ori doar dorința de a nu fi singur.

    Și eu vă mulțumesc.

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s